Poke-MOS update week 12, Nieuwe Pokemonkaarten, grading, Acryl en Mappen

Pokemon Scarlet & Violet:
In november 2022 werd de nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding bekend gemaakt, Pokemon Scarlet & Violet. Deze uitbreiding bevat meer dan 200 nieuwe kaarten, waaronder nieuwe Pokémon, trainerkaarten en speciale energiekaarten.
Een van de meest opvallende kenmerken van de Scarlet & Violet-uitbreiding is de introductie van de nieuwe Pokémon-soort, genaamd "Crystallized Pokemon".
De set is geïnspireerd op de regio Paldea uit de Pokémon-game Scarlet & Violet, en introduceert een aantal nieuwe Pokémon en evoluties, waaronder Sprigatito, Lechonk en Fidough.
De Engelse Pokemonkaarten worden gereleased op 31 maart 2023 en zijn vanaf dan ook beschikbaar voor verzending.
Welke producten verschijnen in onze shop? Hieronder een lijstje:
- Pokemon Scarlet & Violet Boosterbox
- Pokemon Scarlet & Violet Elite Trainer Box
- Pokemon Scarlet & Violet Checklane Blister
- Pokemon Scarlet & Violet 3-pack Blister

UCG service, de plek waar je je Pokemonkaarten wilt laten graden:
Wij hebben inmiddels een mooie samenwerking opgezet met het grading bedrijf UCG. De prachtige Pokemonkaarten die door jullie naar ons worden gebracht of verstuurd worden met alle zorgvuldigheid naar UCG service gebracht om daar gegrade te worden door deskundigen in het vak van ''Grading''.
Afgelopen donderdag 16 maart 2023 zijn er weer bijna 40 kaarten naar UCG gebracht om te graden. Aanstaande week hebben wij de Pokemonkaarten weer terug van UCG waarna er een live reveal zal komen op onze TikTok: PokeMOSnl

Acryl cases voor je sealed producten:
Wij hebben ook in de afgelopen periode een samenwerking gezocht met onze nieuwe partner in crime: The Acrylic Box
Zoals bij jullie bekend is doen wij al een tijdje hobbyen in de Pokemoncommunity met sparen en verzamelen, maar deze kwaliteit Acrylboxen waren wij nog niet tegengekomen. Voor ons dus de kans om deze te strikken en toe te voegen aan onze webshop van PokeMOSnl
Welke Acrylcases hebben wij in ons assortiment? Nou dat zijn deze:
- Pokemon Elite Trainerbox Acrylcase
- Pokemon Japanse Boosterbox Acrylcase
- Pokemon Boosterpack Acrylcase
- Pokemon Boosterbox Acrylcase

Welke Pokemonmappen zijn de beste?
Inmiddels hebben wij in ons assortiment kunnen voegen de nieuwe mappen van Cardstacks. Deze mappen zijn van zeer goede kwaliteit, mooi afgewerkt in detail en afkomstig uit dezelfde fabriek als de mappen van Ultra Pro.
Welke mappen kan je binnenkort verwachten in de shop?
- 9-pocket map
- 12-pocket map

Terug naar blog